Omdömen

Omdömen från tidigare arbetsgivare och samarbetspartner:

 

Frida har med sin breda kunskap fått mig att förstå hur jag tydligare kan bygga mitt varumärke på LinkedIn. Frida har hjälpt mig att se på mina texter med andra ögon. Jag rekommenderar Frida till alla som önskar nå ut i bruset på sociala medier

Eva Svärd, Föreläsare inom hållbarhet och stresshantering på evasvard.com

 

”Frida har hjälpt mig med att tänka nytt kring strategier för att nå min målgrupp och hon har även hjälpt mig utveckla mina texter på hemsidan och annan marknadsföring. Jag är supernöjd och tacksam för din hjälp Frida! Du har hjälpt mig tänka kreativt och samtidigt säkerställa att min kommunikation är professionell. Jag kan varmt rekommendera Frida!”

Christine Nord, Karriärcoach på christinenord.com

 

”Frida is a professional, serious and easy going person. She is structured, get things done and values quality. She is a respectful but straight forward communicator. It was a great pleasure to work with Frida and I would highly recommend her.”

Nonette Royo, Executive Director at The Tenure Facility

 

Frida bidrog till att utveckla dessa verksamheter och övriga uppdrag hon var inblandad i på ett föredömligt sätt och har i sitt arbete hela tiden visat mycket god arbetsförmåga och kunnighet. Hon har utfört sina arbetsuppgifter ansvarsfullt, snabbt och systematiskt med ett stort engagemang. Hon har varit lätt att samarbeta med och uppskattad av såväl arbetskamrater som arbetsledning. Vi ger Frida våra bästa rekommendationer och önskar henne all lycka till i fortsättningen.

Helena Ljungros, Enhetschef på Universitets- och högskolerådet (UHR)